Mooie duurzame mortel leveren

De beste kwaliteit én de beste service; daar kun je als MegaMix-klant van op aan. Omdat we alleen genormeerde en gecertificeerde grondstoffen gebruiken voor onze producten, ben je altijd verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige mix. Of je nu een staand verband wilt metselen met een IW3-steen of een cementgebonden dekvloer wilt aanbrengen, onze specialisten stemmen de mortel precies af op jouw project en jouw wensen.

Mooie duurzame mortel leveren, dat is onze missie. Die mortel leveren we in heel Nederland. Met 16 vestigingen verspreid over het land, is er altijd wel een vestiging bij jouw project in de buurt. Handig, want zo houden we de aanrijtijden en de lijntjes kort. Elke MegaMix-vestiging heeft een eigen deskundige stand-by planner, met wie u samen de planning voor uw project regelt. Ook werkt op elke vestiging een gekwalificeerde laborant die de beschikking heeft over een rijdend laboratorium.

Onze mensen maken het verschil. Of je nu zakendoet met een vestiging in Overijssel, Friesland, Noord-Holland of Zeeland, het lokale MegaMix-team staat klaar om de handen uit de mouwen te steken. Wat je ook nodig hebt, je krijgt het geleverd op het juiste tijdstip op de afgesproken plek. En is er een keer iets extra’s nodig, dan regelen we dat gewoon. Net zo gemakkelijk.

IMG-20210409-WA0009

snel een bedrijfklare silo

Samen met onze planner stem je de levering van jouw silo af. Wanneer de vrachtwagen met de MegaMix-silo aan komt rijden, weet je dat je in mum van tijd een bedrijfsklare silo hebt staan. Je sluit stroom en water aan, drukt op de knop en beschikt over uitstekend verwerkbare verse mortel. Er is altijd een vestiging bij jouw project in de buurt, dus de lijnen en de aan- en afrijtijden zijn kort en onze monteur of mortelspecialist is snel ter plaatse als je hem nodig hebt.

Gegarandeerde kwaliteit

Interne controle

MegaMix is al meer dan 35 jaar dé mortelspecialist. Of je nu metselaar, aannemer of architect bent, je kunt van onze mortels op aan. Om de continue kwaliteit te garanderen, zorgt onze interne kwaliteitscommissie voor een uniforme kwaliteitsbeheersing van alle MegaMix-producten.

Onze laboranten controleren op de bouwplaats de silo en de mortel volgens het IKB-schema. Deze werkwijze draagt eraan bij dat onze mortels met gemak de controles volgens de BRL 1905 voor metselmortels en BRL 1904 voor vloermortels doorstaan.

Externe controle

Onze mortels worden ook regelmatig door het externe keuringsinstituut KIWA Nederland BV gekeurd. De MegaMix-producten beschikken over de benodigde KOMO-productcertificaten.

hoe megamix begon

Toeslagstoffen overbodig? Alle combinaties van zand en cement in één systeem? Het lijkt onmogelijk, totdat het gedaan is. Een aantal visionairs stak de koppen bij elkaar, startte met ontwikkelen en bracht in 1983 een revolutionair silowisselsysteem op de markt. Eén silo met twee gescheiden compartimenten; één voor zand en één voor cement. Een ingenieus verdeelmechanisme maakt het mogelijk de gewenste verhouding vooraf in te stellen. Een gat in de markt!

Het duurde dan ook niet lang om ondernemers in dit concept te interesseren. Al snel bestond de Vereniging van MegaMix Specieproducenten uit 16 leden.

Standaardisatie garandeert kwaliteit

De flexibiliteit van het systeem vroeg om standaardisatie van de verschillende mortelmixen. Samen met een certificeringsinstelling kwamen we (na intensieve metingen en controles) tot een uitgekiende standaardisatie volgens de geldende normen.

De markt stond niet stil en vroeg om andere bouw-, metsel-, voeg- en montagemortels. Geen probleem voor het flexibele MegaMix-silosysteem. De perfecte mix werd – net zoals nu – bepaald in overleg met de klant. Ook deze MegaMix-mortels zijn uiteraard volledig gecertificeerd.

Professioneel en bevlogen

Om efficiënter te kunnen werken in de snel veranderende markt, besloot de Vereniging van MegaMix Specieproducenten te professionaliseren. In 2000 richtten de leden de Coöperatie MegaMix BA op; een dynamische en professionele organisatie, gedreven door de bevlogenheid van een enthousiaste club ondernemers. Ons doel? Mooie duurzame mortel leveren!

Met zestien leden heeft MegaMix een landelijk dekkend netwerk dat:

  1. duurzame en gebruiksvriendelijke mortel levert,
  2. jouw project van de benodigde systemen en hulpmiddelen voorziet en
  3. jou ontzorgt, adviseert en ondersteunt.
historie1
historie2

Vind uw megamix

Vestigingen door heel Nederland, kijk hier voor een vestiging bij jou in de buurt.

Om onze site goed te laten functioneren maken wij gebruik van Cookies. Wij gebruiken deze om uw online ervaring te verbeteren, statistische gegevens te verzamelen en de functionaliteit van de site te optimaliseren. Bekijk Privacy Policy