André van den Ende – gaat ons na ruim 36 jaar verlaten!

We spraken vandaag met André, hij gaat na bijna 37 jaar met pensioen. André heeft de vestiging Zeeland opgezet binnen de coöperatie van MegaMix. Een succesvolle vestiging in een mooie regio.

In september 1984 kwam ik voor het eerst in contact met MegaMix. Mijn vader had een constructie bedrijf en hoorde dat ze voor Zeeland een dealer zochten. Ik ben gelijk gaan praten, ik had nog een andere baan, maar ik wist gelijk dat dit wat voor mij was. Zelf de regie hebben, ondernemen, een vestiging opzetten. En dus begon ik!

Wij vroegen ons af, wat ga je dan het meeste missen?
Het leuke van deze job is dat ik alles doe, het reilen en zeilen van a tot z. Echt het opzetten van een regio, het uitbouwen van een merknaam. Ik denk dat ik nog wel een de structuur kan gaan missen, de dag heeft een ritme. Hoe ik mijn tijd ga vullen, dat moet ik nog zien. Maar ik denk dat dat helemaal gaat goedkomen hoor!


Waar ben je het meest trots op?
Toen ik ruim 36 jaar geleden begon, bleek het plan best hoog gegrepen en hadden we een investeerder nodig. Er was toch echt meer begin kapitaal nodig en we zochten een ander bedrijf om mee te helpen met deze investeringen. Toen we die hadden gevonden konden we deze vestiging opzetten. Het was wel echt hard werken om deze regio op te zetten. Mooiste is wel dat het nu nog groter is dan ik toen ooit had bedacht, daar ben ik best trots op.

Het mooie van deze regio is dat het benaderbaar en persoonlijk is. Het is een netwerk regio waar we iedereen kennen, waar de dingen die we doen direct resultaat hebben. We zijn dichtbij, we kennen de aannemers, de bouwers en hun wensen persoonlijk.

Wat wens je de coöperatie toe? Wat zie je voor de toekomst?
Uiteraard continuïteit & kwaliteit. Maar een frisse wind is juist een goed idee, ik zit hier nu al zo lang, dat een nieuw perspectief, een nieuwe benadering mooie dingen kan brengen voor deze regio. Onze vestiging bestaat nu uit 3 personen en Ray de Ridder gaat het stokje van mij overnemen. Dus wil jij meer weten over de vestiging Zeeland of in contact komen voor een mortel advies op maat? Bel dan met: 0113-769021 of mail: r.dridder@megamixzeeland.nl

 

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Meer nieuws

Bekijk ook ander nieuws

Ga terug naar Nieuws & Blogs

maart 17, 2022
Dat kan bij de vestiging Assen. In plaats van de silo te verwisselen kunnen wij nu ook bepaalde silo’s komen bijvullen.
januari 27, 2022
NIBE heeft op basis van de methode van de levenscyclusanalyse (LCA) aangetoond dat de metselmortels van MegaMix bij de milieutechnische top binnen de getoetste toepassing valt en dat deze mortel een duurzaam bouwen keuze is.

Om onze site goed te laten functioneren maken wij gebruik van Cookies. Wij gebruiken deze om uw online ervaring te verbeteren, statistische gegevens te verzamelen en de functionaliteit van de site te optimaliseren. Bekijk Privacy Policy