Albert Poffers – Al ruim 34 jaar het commercieel gezicht van MegaMix Overijssel

Sinds 1987 is Albert Poffers (links op de foto) bij MegaMix Overijssel in dienst verantwoordelijk voor de verkoop en marketing. Per 1 mei draagt hij zijn werkzaamheden over aan Robin Nobbenhuis (rechts op de foto). Toch blijft hij nog een dag per week betrokken bij MegaMix. MegaMix kan hem nog niet missen en hij kan MegaMix niet missen. Het vertrouwen en de vrijheid om zelfstandig te werken voelde alsof hij samen met zijn eigen bedrijf runde. Wij spraken Albert in zijn laatste fulltime werkmaand:

 

 Wat ga je het meeste missen straks?

“Oh deze job is veel vrijheid, er is veel vertrouwen en ik heb altijd heel zelfstandig mogen werken. Na mijn sollicitatie gesprek bij Gerrit Plegt ruim 34 jaar geleden kregen wij samen met Robin en de rest van het team vrijheid deze vestiging helemaal uit te bouwen alsof het ons eigen bedrijf was. Ik ben vergroeid met het product, dat ga ik echt wel missen. Maar er liggen zoveel hobby’s in het verschiet: vissen, mountainbiken, fietsen, straks kom ik nog tijd te kort.”


Waar ben je het meest trots op?
“De hele snelle groei, het was hier puur zandwinning. Ik begon hier samen met Robin, al vrij snel silo’s gekocht, een transporteur was al in eigen huis en zo hebben we de afgelopen jaren de zandwinning uitgebouwd naar het bedrijf zoals die nu is: zandwinning & MegaMix silo’s . De grootste kracht was ons relatiebeheer, mijn visie is: “Handel is relaties. Klachten, verkoop, inkoop, alles is relaties.“ Als een concurrent de klus krijgt, bel ik meteen, waarom kiezen ze voor hun? Daar kun je van leren, daar kun je van groeien. Het beste doen voor de klant, er zijn, meedenken, oplossingen aandragen, dat maakt het verschil.”

MegaMix – altijd de beste service.
Vragen of andere MegaMix zaken?
Bel met Robin Nobbenhuis 0523-241543

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Meer nieuws

Bekijk ook ander nieuws

Ga terug naar Nieuws & Blogs

maart 17, 2022
Dat kan bij de vestiging Assen. In plaats van de silo te verwisselen kunnen wij nu ook bepaalde silo’s komen bijvullen.
januari 27, 2022
NIBE heeft op basis van de methode van de levenscyclusanalyse (LCA) aangetoond dat de metselmortels van MegaMix bij de milieutechnische top binnen de getoetste toepassing valt en dat deze mortel een duurzaam bouwen keuze is.

Om onze site goed te laten functioneren maken wij gebruik van Cookies. Wij gebruiken deze om uw online ervaring te verbeteren, statistische gegevens te verzamelen en de functionaliteit van de site te optimaliseren. Bekijk Privacy Policy