Accountmanager gezocht

In verband met de uitbreiding van het product portfolio en de start van een nieuwe productielijn op de vestiging in Gouda is MegaMix op zoek naar een Accountmanager. Je gaat je eigen klantenkring opbouwen bij dealers, metselbedrijven, aannemers, architecten en opdrachtgevers in de Randstad. Samen met een klein en enthousiast team voorzie jij klanten van de beste kwaliteit én de beste service.

Iets voor jou? Klik hier voor de gehele vacature en we horen graag van je.

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Meer nieuws

Bekijk ook ander nieuws

Ga terug naar Nieuws & Blogs

maart 17, 2022
Dat kan bij de vestiging Assen. In plaats van de silo te verwisselen kunnen wij nu ook bepaalde silo’s komen bijvullen.
januari 27, 2022
NIBE heeft op basis van de methode van de levenscyclusanalyse (LCA) aangetoond dat de metselmortels van MegaMix bij de milieutechnische top binnen de getoetste toepassing valt en dat deze mortel een duurzaam bouwen keuze is.
oktober 28, 2021
We spraken vandaag met André, hij gaat na bijna 37 jaar met pensioen. André heeft de vestiging Zeeland opgezet binnen de coöperatie van MegaMix. Een succesvolle vestiging in een mooie regio.

Om onze site goed te laten functioneren maken wij gebruik van Cookies. Wij gebruiken deze om uw online ervaring te verbeteren, statistische gegevens te verzamelen en de functionaliteit van de site te optimaliseren. Bekijk Privacy Policy